Ajuntament d'Eslida

Festes

San Antoni

És organitzada per l’Associació d'Ames de Casa d'Eslida. Es fa al Gener, el cap de setmana més proper al 17 de Gener.

San AntonioEl dissabte es realitza un cercavila pel municipi, a continuació es fa una foguera amb estris vells en la plaça Mestre Arnau i les persones i els cavalls la roden. Després es dirigeixen cap al carrer Sant Antoni, on el capellà beneeix els rotllos del Sant i a continuació les ames de casa els reparteixen.

El diumenge es realitza una missa en honor a Sant Antoni. Desprès les ames de casa duen a les persones malaltes el rotllo.

Passió de Crist

El diumenge de Rams es representa pels carrers d'Eslida la Passió de Crist. La representació comença en la plaça del Mestre Arnau per a finalitzar en el carrer la Carrera. Està organitzat per una associació Cultural formada per gent del municipi.

Sant Lleó

Es realitza el diumenge desprès de Pasqua. Es fa una missa en honor al sant i per la vesprada la banda de música fa un concert i es reparteixen les típiques “coquetes”. Per la nit fan orquestra.

El dilluns següent es realitza una missa en honor a Sant Vicent.

Festes de la joventut

Són organitzades pels joves entre 18 i 19 anys. Es realitzen l'última setmana sencera de Juliol. Es realitzen actes infantils, orquestres, sopars, bous...

Mostra de Productes d'Eslida

Muestra de productos de EslidaEs celebra el diumenge anterior al 15 d'Agost o si aquest cau en diumenge, el dia 15.

Es realitza com un mercat on es mostren i venen els productes típics d'Eslida i de la Serra d'Espada. Es poden veure productes com la mel, pol·len, gelea real, olis, herbes, perfums, formatges, rebosteria, embotits, ceràmica, antiguitats, suro, calçat, pa, dolços... A més es realitzen activitats culturals, projecció de vídeos...

Solen participar empreses, comerços, artesans i associacions locals.

Festes majors del Santíssim Crist del Calvari

Està organitzada per la asociació dels clavaris i l'Ajuntament. Es celebra la setmana del últim dimecres d'Agost. Es realitzen sopars, bous, castells de foc, orquestres... El dimecres és la festivitat del Santíssim Crist del Calvari, es celebra missa i processó en el seu honor, a més hi ha una mascletà, focs d'artifici i orquestra.

Imatges: 
stantoni.jpg
feria1.jpg
feria2.jpg
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal